Zinkentafelbladen.nl

Zinken tafelbladen

Zink is uitermate geschikt voor het bekleden / renovatie van tafelbladen. U heeft bijvoorbeeld een steigerhouten tafel waarvan het blad na enkele jaren niet meer mooi is. Een zinken blad is dan een uitkomst. Met een dergelijk blad gaat Uw tafel weer jaren mee.

Voorbeelden van toepassingen

Hieronder een aantal voorbeelden van zinken bladen zoals deze reeds zijn toegepast. Het betreft veelal tafels waarvan het blad niet mooi meer is en aan vervanging toe is; het onderstel is vaak nog in goede staat. Een eenvoudig middel om de levensduur van uw tafel te verlengen is een zinken blad.
Het wordt er als een deksel overheen gelegd. Eventueel kan het blad later weer over een nieuwe tafel worden gelegd. Het zink  gaat namelijk lang mee. 

Denk eens na over het feit hoe vaak uw zinken goten moeten worden vervangen?

Vorige slide
Volgende slide

Tuintafels

Zoals gezegd zijn de zinken bladen uitermate geschikt als tafelblad. Hier voorbeelden van door ons geleverde tafelbladen. 

Complete tafels en onderstellen

Bestaande meubels kunnen worden voorzien van een zinkblad. Voor meubels binnen, al dan niet nadat het zink enige tijd buiten door weersinvloeden heeft kunnen verweren. 

Horeca

Voor de horeca kunnen de zinken tafelbladen op maat worden gemaakt. Deze zinken tafelbladen kunnen gebruikt worden op bestaande tafels. Vaak is het onderstel namelijk nog in goede staat. De tafels hoeven bovendien niet verplaatst te worden: de bladen worden ingemeten en daarna worden de zinken bladen (na de productie) er  als een deksel overheen gelegd. U hoeft dus geen vervangende tafels te organiseren en bent niet ”buiten bedrijf”!

Meubilair

Bestaande meubels kunnen worden voorzien van een zinkblad. Voor meubels binnen, al dan niet nadat het zink enige tijd buiten door weersinvloeden heeft kunnen verweren. 

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Winkels

Als opstelplaats voor bv een bloemenwinkel. Door de transportwielen onder het frame van steigerbuis ook zeer makkelijk te verplaatsen. Zie de voorbeelden.

Logo

Tegen meerkosten kan er een logo in het zink ‚’gestraald’’ worden. Dit zal met verloop van tijd iets verweren doch wel zichtbaar blijven, afhankelijk van de lichtinval. Hiervoor is dan wel een mal/sjabloon nodig wat u zelf mag leveren (triplex/metaal).

Vorige slide
Volgende slide

Onderhoudsvrij

Weerbestending

Stoere uitstraling

Lage kosten

Bestel jouw zinken tafelblad op maat

Wij kunnen zinken bladen in – vrijwel – alle gewenste maten leveren. Met een zinken blad gaat uw tafel weer jaren mee!